Panel používateľa

Príprava peny do cappuccina

K príprave peny potrebujeme v prvom rade kávovar s parnou tryskou. Niektoré automatické kávovaty sú však schopné penu pripravovať automaticky a mlieko ťahať priamo z krabice. Ďalej potrebujeme nerezovú kanvičku na prípravu peny a mlieko.

  • Na cappucino používame studené alebo vlažné plnotučné mlieko.
  • Penu pripravujeme v nerezovej konvičke.
  • Pred prípravou trysku omyjeme.
  • Trysku neponárame hlboko, snažíme sa vytvoriť vír.
  • Teplota mlieka nesmie presiahnuť 72 °C.
  • Počas prípravy konvičkou občas pobúchame o stôl, aby sme odstránili veľké bubliny.
Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie