Káva pražená v stupni city (určená na prípravu filtrovanej kávy).
Ponúkaná káva v uvedenom stupni praženia ponúka v chuti svieže citrusové tóny doplnené o tóny žltého ovocia, ako sú marhule alebo broskyne. Objavujú sa aj jemné náznaky čiernych ríbezlí.
Rwanda ako krajina tisícich kopcov s úrodnou vulkanickou pôdou vo vysokej nadmorskej výške bohatej na dusík a stále aktívnymi sopkami, miernym tropickým podnebím a vládnucou rovníkovou hmlou je ideálna pre vysokokvalitné kávy. Plantáže, na ktorej sa pestuje Bourbon Ingagi, ťaží z pôdy bohatej na minerály a veľmi čistej vody vďaka blízkosti národného parku Nyungwe. Ide o výber malých farmárov s menej ako 200 rastlinami, z ktorých každá sa pestuje v nadmorskej výške v prirodzenom tieni, ktorý zabezpečuje mimoriadne bohatú biodiverzitu.
Región: Nyamagabe
Varieta: Bourbon
Nadmorská výška: 1 800 – 2 200 m n. m.
Nový komentár