Rwanda ako krajina tisícich kopcov s úrodnou vulkanickou pôdou vo vysokej nadmorskej výške bohatej na dusík a stále aktívnymi sopkami, miernym tropickým podnebím a vládnucou rovníkovou hmlou je ideálna pre vysokokvalitné kávy. Plantáže, na ktorej sa pestuje Bourbon Ingagi, ťaží z pôdy bohatej na minerály a veľmi čistej vody vďaka blízkosti národného parku Nyungwe. Ide o výber malých farmárov s menej ako 200 rastlinami, z ktorých každá sa pestuje v nadmorskej výške v prirodzenom tieni, ktorý zabezpečuje mimoriadne bohatú biodiverzitu.
Ponúkaná káva je vysoko vyvážená, nízka kyslosť je umocnená výraznou sladkosťou tmavej čokolády s dochuťou vanilky a čerešňe.
Región: Nyamagabe
Varieta: Bourbon
Nadmorská výška: 1 800 – 2 200 m n. m.
A aby ste mali maximálny pôžitok z našej kávy, vyberte si pre Vás ten najvhodnejší stupeň praženia!
Nový komentár