Dátum praženia: 17. 12. 2024
Stupeň praženia: full city
Káva vo full city pražení má oproti nášmu tradičnému full city ++ praženiu mierne vyššiu aciditu a viac chuťových tónov. Je vhodná na espresso, ale aj na prekvapkávanú, či zalievanú kávu. City + má ešte výraznejšiu aciditu a pestrejšiu paletu chutí oproti nižšie uvedenému popisu. Je vhodnejšia na zalievanú a prekvapkávanú kávu. Obe sa hodia na prípravu v aeropresse. Ktorý je ten najlepší stupeň praženia pre Vás?
Táto káva má elegantnú kyslosť s vysokou sladkosťou, šťavnaté hladké telo, chuť tropického ovocia, citrusov s kvetinovými tónmi. Káva je Organic (BIO) certifikovaná.
Oblasť: Sidamo, Bensa, dedina Shantawene
Farma: Shantawene
Nadmorská výška: 1 990 – 2 190 m n.m.
Odroda: Herloom, Mikicho, Setami
Spracovanie: prírodné
Etiópska káva sa vyznačuje najnižším obsahom kofeínu.
Nový komentár